Нова мега звезда, Александра Пријовић одржала је пет концерата у загребачко арени што је за сваку похвалу.  Она је често емотивна на својим наступима, а овај пут се захвалила публици на верности и искористила је прилику да се обрати Филиповој мајци, Зорици Накић.  

-Мени је понестало речи. Не постоје заиста оне речи којима бих могла да пренесем шта сада осећам. Бескрајно вам хвала. И ја вас волим највише- поручила је она, а онда се обратила Зорици:

-И када видим моју породицу која је увек ту, а ту је и моја Зорица, Филипова мајка. Зорице да Вам кажем, хвала Вам што сте родили најбољег сина на свету јер као што сам рекла овако нешто велико ја никада сама не бих могла да урадим. Много је ту људи који су дали све од све, радили пуног срца, али за мене најбитнија особа поред моје породице јесте ваш син Филип који је дао све од себе и веровао у мене, у нас, да ћемо заједно направити велику ствар. Хвала мојој мами, тати, баки, деки, оцу, свима. Увек заборавим неког али то је зато што сам препуна емоција...- рекла је Прија кроз сузе.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: