Postojale su brojne spekulacije vezane za ljubav pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Ceca je ispričala kako je započela njihova ljubavna priča i ko ih je upoznao. 

- Upoznao nas je Oliver Mandić na jednom događaju. Pošto je tada kružila izmišljena priča da me je Arkan ošišao, Željko mi je rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?" Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se! Nastavili smo da se viđamo, a ja sam ga prva poljubila! U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već u njega kao čoveka, u njegove ljudske kvalitete, karakterne osobine, fizički izgled... Mene interesuje neko ko će uspeti emotivno da me pokrene i da me usreći, a ne koliko je moćan i koliki mu je bankovni račun.

Foto: reprint TV Novosti

 

Imala je samo 22. godine kada je saznala da ima problem da se ostvari kao majka. Rešila je da reši problem, a punu podršku je imala od muža: 

- Oboje smo želeli decu. Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu "Narodni front" na vantelesnu oplodnju - prisetila se Ceca.

- Moj pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece - ispričala je pevačica koja je 1995. rodila sina Veljka, a tri godine kasnije i ćerku Anastasiju.

(Alo)

BONUS VIDEO: