Постојале су бројне спекулације везане за љубав певачице Светлане Цеце Ражнатовић и Жељка Ражнатовића Аркана. Цеца је испричала како је започела њихова љубавна прича и ко их је упознао. 

- Упознао нас је Оливер Мандић на једном догађају. Пошто је тада кружила измишљена прича да ме је Аркан ошишао, Жељко ми је рекао: "Јеси ли ти та звезда коју ја редовно шишам?" Била сам истраумирана, уплашена. Ушепртљала сам се! Наставили смо да се виђамо, а ја сам га прва пољубила! У Жељка се нисам заљубила због његове моћи, већ у њега као човека, у његове људске квалитете, карактерне особине, физички изглед... Мене интересује неко ко ће успети емотивно да ме покрене и да ме усрећи, а не колико је моћан и колики му је банковни рачун.

Фото: репринт ТВ Новости

 

Имала је само 22. године када је сазнала да има проблем да се оствари као мајка. Решила је да реши проблем, а пуну подршку је имала од мужа: 

- Обоје смо желели децу. Имала сам само 22 године кад сам открила да имам проблем да затрудним, па сам отишла у болницу "Народни фронт" на вантелесну оплодњу - присетила се Цеца.

- Мој покојни супруг ме је подржао и учествовао са мном у комплетном програму, иако је било евидентно да он није имао проблем, будући да је већ имао седморо деце - испричала је певачица која је 1995. родила сина Вељка, а три године касније и ћерку Анастасију.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: