Prezgodna manekenka, Ivana Korab imala je poteškoće da ostane u drugom stanju. Ona je ispričala kako je prošla kroz borbu za majčinstvo: 

- Poput prvog puta kada sam prolazila kroz vantelesnu oplodnju. Volim da budem pozitivna. Kada sam tek prošla kroz odvratne momente, pričala sam sa svojom publikom. Trebala mi je energija da se sama sa sobom izborim. Isto tako, nisam delila momente kada je moj tata bio u bolnici, nisam to potencirala. Gledam da budu lepe, pozitivne stvari... Isto tako kažem i ako nešto ne funkcioniše, ali ne stvaram presiju i negativnu stranu. 

Prve dve vantelesne trudnoće nisu uspele, ali je zato bila presrećna kada je peta uspela prirodnim putem sa sinom Noom:

- Prve dve vantelesne nisu uspele, treća je uspela sa sinom Mateom, četvrta nije.. I onda je peta uspela prirodnim putem sa sinom Noom. Prirodno znači da su procesi gde je manja doza hormona. Pet puta sam išla pod sedativnu anesteziju, vadili ćeliju... Kada se sve to završilo, pričala sam o tome sa svojom publikom, kako bi pomogla svojim ženama. Treba što više da se edukujemo, što šire da gledamo.

NJena želja je da ima veliku porodicu: 

- Želim od 18. godine da usvojim dete. Mnogo volim decu. Moj je san bio da imam puno dece i uvek mi je bila ideja da rodim dvoje i dvoje usvojim. Međutim, to su neke stvari koje ti se nametnu. Ko ima mogućnosti, zašto da ne. Trenutno imam bebu od pet meseci, ali se nikada ne zna u budućnosti. Možda jednog dana stvarno to uradim. Da li ću to brzo ili ću sačekati da moja deca porastu - videću - zaključuje Ivana Korab za "Blic".

BONUS VIDEO: