Презгодна манекенка, Ивана Кораб имала је потешкоће да остане у другом стању. Она је испричала како је прошла кроз борбу за мајчинство: 

- Попут првог пута када сам пролазила кроз вантелесну оплодњу. Волим да будем позитивна. Када сам тек прошла кроз одвратне моменте, причала сам са својом публиком. Требала ми је енергија да се сама са собом изборим. Исто тако, нисам делила моменте када је мој тата био у болници, нисам то потенцирала. Гледам да буду лепе, позитивне ствари... Исто тако кажем и ако нешто не функционише, али не стварам пресију и негативну страну. 

Прве две вантелесне трудноће нису успеле, али је зато била пресрећна када је пета успела природним путем са сином Ноом:

- Прве две вантелесне нису успеле, трећа је успела са сином Матеом, четврта није.. И онда је пета успела природним путем са сином Ноом. Природно значи да су процеси где је мања доза хормона. Пет пута сам ишла под седативну анестезију, вадили ћелију... Када се све то завршило, причала сам о томе са својом публиком, како би помогла својим женама. Треба што више да се едукујемо, што шире да гледамо.

Њена жеља је да има велику породицу: 

- Желим од 18. године да усвојим дете. Много волим децу. Мој је сан био да имам пуно деце и увек ми је била идеја да родим двоје и двоје усвојим. Међутим, то су неке ствари које ти се наметну. Ко има могућности, зашто да не. Тренутно имам бебу од пет месеци, али се никада не зна у будућности. Можда једног дана стварно то урадим. Да ли ћу то брзо или ћу сачекати да моја деца порасту - видећу - закључује Ивана Кораб за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: