Bivša rukometašica Svetlana Ceca Kitić, oprostila se od svog bivšeg muža Milana Magića. Jednom prilikom kada je u pitanju brak je izjavila: 

- Teško me je pratiti kao ženu-zmaja. Ali da ne verujem u brak, ne bih pokušavala toliko puta. Sa svakim suprugom sam se rastala bez teških reči.

Pre nego što je rekla "da" Milanu, Ceca je imala tri braka. Prvi brak je bio sa fudbalerom  Blažom Sliškovićem, a imala je samo 19. godina kada se udala za njega. Razvod od fudbalera bila je njegova posesivnost. Prvi put se udala za fudbalera Blažu Sliškovića i to sa 19 godina, a bili su u braku samo četiri meseca. Razveli su se, kako je rekla, zbog njegove posesivnosti.

Foto: N.Skenderija

 

Samo godinu dana od razvoda, Ceca se vratila srednjoškolskoj ljubavi, rukometašu Draganu Dašiću. Venčanje je održano 1982. godine, a iste godine su dobili i sina, kom su dali ime Nikola. Kad je shvatila da nema podršku supruga, Ceca se razvela od njega.

Naredni brak dogodio se sa Goranom Bogunovićem, sportskim menadžerom. Iste godine dobili su ćerku Maru, a od njega se takođe razvela zbog posesivnosti. Šest meseci nakon razvoda saznala je da je otišao u Budimpeštu, gde mu se izgubio svaki trag.

Rukometašica nije imala sreće u ljubavi. Ceca se posle zaljubila u biznismena Zorana Kovačevića Koču, a iz te ljubavi rodila se ćerka Saška. Samo 15 dana nakon što im se rodila naslednica, Zoran je ubijen na pragu porodične kuće.

(Blic)