Бивша рукометашица Светлана Цеца Китић, опростила се од свог бившег мужа Милана Магића. Једном приликом када је у питању брак је изјавила: 

- Тешко ме је пратити као жену-змаја. Али да не верујем у брак, не бих покушавала толико пута. Са сваким супругом сам се растала без тешких речи.

Пре него што је рекла "да" Милану, Цеца је имала три брака. Први брак је био са фудбалером  Блажом Слишковићем, а имала је само 19. година када се удала за њега. Развод од фудбалера била је његова посесивност. Први пут се удала за фудбалера Блажу Слишковића и то са 19 година, а били су у браку само четири месеца. Развели су се, како је рекла, због његове посесивности.

Фото: Н.Скендерија

 

Само годину дана од развода, Цеца се вратила средњошколској љубави, рукометашу Драгану Дашићу. Венчање је одржано 1982. године, а исте године су добили и сина, ком су дали име Никола. Кад је схватила да нема подршку супруга, Цеца се развела од њега.

Наредни брак догодио се са Гораном Богуновићем, спортским менаџером. Исте године добили су ћерку Мару, а од њега се такође развела због посесивности. Шест месеци након развода сазнала је да је отишао у Будимпешту, где му се изгубио сваки траг.

Рукометашица није имала среће у љубави. Цеца се после заљубила у бизнисмена Зорана Ковачевића Кочу, а из те љубави родила се ћерка Сашка. Само 15 дана након што им се родила наследница, Зоран је убијен на прагу породичне куће.

(Блиц)