Sinoć je u "Eliti" došlo do drame tokom emisije "Pitanja novinara". Pevačica Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša se danima unazad muvaju, te su tako i sinoć flertovali za crnim stolom, jeli zajedno, smejali se... Ali, onda je došlo do preokreta.

 

https://www.instagram.com/reel/C0VqXM2oGeu/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Naime, dok su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš razgovarali sa Darkom Tanasijevićem, došlo je do komešanja između Mione i Ša, koji su sedeli iza. U jednom trenutku je novinar pokušao da ih utiša.

- Da li možemo da nastavimo? - pitao je Tanasijević.

- Darko, ne, jer se deru tu nešto - istakao je Janjuš i pokazao na Ša i Mionu.

Strasti su se malo smirile, ali se drama nastavila. Takmičari su nastavili da ućutkuju Ša, a on je izrevoltiran napustio crni sto. Miona je ostala da sedi na svom mestu. Još uvek nije poznato oko čega su se Miona i Ša posvađali, kako ne postoji zaseban snimak njihove svađe.

Podsećanja radi, Nenad Aleksić Ša je u jednim od prethodnih sezona prevario javno svoju bivšu suprugu sa tadašnjom rijaliti cimerkom Tarom Simov, ali s obzirom da je veza bila puna turbulencija, okršaja i prozivki, ubrzo je došlo do raskida, a ona se kasnije po izlasku udala i rodila devojčicu Danilu Raičevićem.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".