Синоћ је у "Елити" дошло до драме током емисије "Питања новинара". Певачица Миона Јовановић и репер Ненад Алексић Ша се данима уназад мувају, те су тако и синоћ флертовали за црним столом, јели заједно, смејали се... Али, онда је дошло до преокрета.

 

хттпс://www.инстаграм.цом/реел/Ц0ВqXМ2оГеу/?утм_соурце=иг_wеб_цопy_линк&игсхид=МзРлОДБиНWФлЗА==

 

Наиме, док су Анели Ахмић и Марко Јањушевић Јањуш разговарали са Дарком Танасијевићем, дошло је до комешања између Мионе и Ша, који су седели иза. У једном тренутку је новинар покушао да их утиша.

- Да ли можемо да наставимо? - питао је Танасијевић.

- Дарко, не, јер се деру ту нешто - истакао је Јањуш и показао на Ша и Миону.

Страсти су се мало смириле, али се драма наставила. Такмичари су наставили да ућуткују Ша, а он је изреволтиран напустио црни сто. Миона је остала да седи на свом месту. Још увек није познато око чега су се Миона и Ша посвађали, како не постоји засебан снимак њихове свађе.

Подсећања ради, Ненад Алексић Ша је у једним од претходних сезона преварио јавно своју бившу супругу са тадашњом ријалити цимерком Таром Симов, али с обзиром да је веза била пуна турбуленција, окршаја и прозивки, убрзо је дошло до раскида, а она се касније по изласку удала и родила девојчицу Данилу Раичевићем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".