Tako je prošle godine istakao da je njegova srednja ćerka Marija diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a sada je obradovala sestre i roditelje još jednim uspehom.

Marija se na Instagramu pohvalila da je krenula na specijalističke studije na VMA (Vojno-medicinska akademija) u Beogradu.

A, sudeći po Marijinim fotografijama na Instagramu, ona uveliko radi na jednoj klinici za estetsku medicinu, a na njenim mrežama su i fotke sa kolegama.

Međutim, sada je na red došla i specijalizacija, pa se Marija s pravom javno pohvalila, a verujemo i da je tata presrećan, te da će porodica i ovaj uspeh proslaviti.

Podsetimo, Aco Pejović u intimnim intervjuima uvek ističe koliko mu je porodica bitna. Kako kaže, bez supruge Bilje i ćerki, ništa ne bi bilo isto niti bitno u njegovom životu.

Foto: Instagram printskrin/pejoviccmarija

 

- Porodica je moja tvrđava. NJih četiri su moje sidro, ali i moje jedro, motor, pokretači svega. Sav uspeh o kome govorite ne bih imao da njih četiri nisu bile moja podrška, glas razuma- sa osmehom kaže Aco koji je tokom čitave karijere samo jednu Novu godinu uspeo da proslavi sa porodicom:

- Te godine sam odlučio da ne radim. Jednostavno, poželeo sam da je provedem sa svojim ljudima. Spakovali smo se i otišli u Rim. Bilo je nestvarno i to je, sasvim sigurno, do sada najlepša novogodišnja noć u mom životu - rekao je Aco za Blic.

BONUS VIDEO: