Тако је прошле године истакао да је његова средња ћерка Марија дипломирала на Медицинском факултету у Београду, а сада је обрадовала сестре и родитеље још једним успехом.

Марија се на Инстаграму похвалила да је кренула на специјалистичке студије на ВМА (Војно-медицинска академија) у Београду.

А, судећи по Маријиним фотографијама на Инстаграму, она увелико ради на једној клиници за естетску медицину, а на њеним мрежама су и фотке са колегама.

Међутим, сада је на ред дошла и специјализација, па се Марија с правом јавно похвалила, а верујемо и да је тата пресрећан, те да ће породица и овај успех прославити.

Подсетимо, Ацо Пејовић у интимним интервјуима увек истиче колико му је породица битна. Како каже, без супруге Биље и ћерки, ништа не би било исто нити битно у његовом животу.

Фото: Инстаграм принтскрин/pejoviccmarija

 

- Породица је моја тврђава. Њих четири су моје сидро, али и моје једро, мотор, покретачи свега. Сав успех о коме говорите не бих имао да њих четири нису биле моја подршка, глас разума- са осмехом каже Ацо који је током читаве каријере само једну Нову годину успео да прослави са породицом:

- Те године сам одлучио да не радим. Једноставно, пожелео сам да је проведем са својим људима. Спаковали смо се и отишли у Рим. Било је нестварно и то је, сасвим сигурно, до сада најлепша новогодишња ноћ у мом животу - рекао је Ацо за Блиц.

БОНУС ВИДЕО: