Milan Milošević je uzaludno pokušavao da ih smiri, a obezbeđenje je moralo da bude živi zid između Miljane i Lejdi.

- Da li je istina da je Lejdi tražila zadatak prvo sa Janjušem pa onda sa Zolom na kraju? - pitao je Milan. 

- To se desilo sinoć pre zadatka sa Zolom, tražila je da se kao muvamo, oboje su krivi za ovo, ona kao da je htela da uđe u bilo koju priču, ja sam joj rekao da malo prikoči sa svim, ovim ipak nema ona 20 godina da se bavi tim stvarima. Što nije tražila sa nekim drugim zadatak samo je htela da izazove reakciju. Jesi tražila diskvalifikaciju? Evo sad će da te izvedu napolje samo tebe čekaju. Ti si ku**etina jedna namerno si to uradila da praviš priču oko sebe. Ona na ku**inski način traži da me izbace, sve je ovo uradila planski - rekla je Miljana.

- Ko hoće da uđe u sve ovo on će ući treba da razmisle pre nego što nešto ulaze itekako je Lejdi to lukavo uradila - dodao je Đedović. 

- Stvarno sam budala Milane ja sam mislila da je to samo zadatak, ja sam htela sa bilo kim samo da se našalim malo, samo sam htela da igram sa nekim, nije mi bila loša namera uopšte da mi se to desi. Jesam kriva, prihvatam krivicu, ja ne znam šta su ovi ljudi slušali. Ni jedne trenutke mi nije bila loša namera da bilo koga isprovociram time - rekla je Lejdi. 

BONUS VIDEO: