Милан Милошевић је узалудно покушавао да их смири, а обезбеђење је морало да буде живи зид између Миљане и Лејди.

- Да ли је истина да је Лејди тражила задатак прво са Јањушем па онда са Золом на крају? - питао је Милан. 

- То се десило синоћ пре задатка са Золом, тражила је да се као мувамо, обоје су криви за ово, она као да је хтела да уђе у било коју причу, ја сам јој рекао да мало прикочи са свим, овим ипак нема она 20 година да се бави тим стварима. Што није тражила са неким другим задатак само је хтела да изазове реакцију. Јеси тражила дисквалификацију? Ево сад ће да те изведу напоље само тебе чекају. Ти си ку**етина једна намерно си то урадила да правиш причу око себе. Она на ку**ински начин тражи да ме избаце, све је ово урадила плански - рекла је Миљана.

- Ко хоће да уђе у све ово он ће ући треба да размисле пре него што нешто улазе итекако је Лејди то лукаво урадила - додао је Ђедовић. 

- Стварно сам будала Милане ја сам мислила да је то само задатак, ја сам хтела са било ким само да се нашалим мало, само сам хтела да играм са неким, није ми била лоша намера уопште да ми се то деси. Јесам крива, прихватам кривицу, ја не знам шта су ови људи слушали. Ни једне тренутке ми није била лоша намера да било кога испровоцирам тиме - рекла је Лејди. 

БОНУС ВИДЕО: