Večeras su organizovali proslavu rođenja naslednice u jednom prestoničkom restoranu. Nadica je sada pred kamerama pričala o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i bogatog muža Damira. Ona je na proslavu večeras stigla malo kasnije, a njen savršen izgled nakon porođaja nema ko nije primetio.

Foto: ATA images

 

- Ja sam gledala da se čuvam tokom trudnoće, jela sam svašta, ali umereno. Jedem sve što mi se jede i ne pazim nešto... - kaže Nadica i dodaje:

- Najlepša je uloga, ali je i teška, ali tu su majka i svekrva da pomognu. Suprug pelene ne menja, ali imam pomoć od njega i mislim da je tata za primer. Mislim da se nisam promenila, zračim nekom majčinskom energijom. Ja sam birala ime i mislim da nisam pogrešila, svima se dopada. Imali smo više imena, ali sam ja bila za to da bude Melina. Tata i ja smo to odlučili zajedno - poručuje pevačica i otkriva da li se Damir promenio otkad su dobili ćerku.

- Mislim da se nije promenio, za sada je dobar, ne mogu da se žalim... - kaže Nadica i dodaje:

Foto: ATA images

 

- Mislim da sam najbitnije ostvarila i hvala dragom Bogu što je tako, sve ostalo polako, doći će sve na svoje. Ja sam trenutno najsrećnija mama na svetu. Ovo nije prvi Melinin izlazak u grad, šetamo po 20 minuta, ali je sada prvi put izašla uveče. Meni je to najdraži poklon - kaže folkerka i otkriva da li ima dadilju, ali i da li je spremna da večeras zapeva.

- Za sada nemamo dadilju, ali verovatno će u nekom momentu biti potrebna. Za sada je aktivna baba. Sigurno je da ću večeras zapevati nekoliko pesama, neću mnogo... Pevala sam do sedmog meseca - poručuje Nadica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".