Вечерас су организовали прославу рођења наследнице у једном престоничком ресторану. Надица је сада пред камерама причала о мајчинству, помоћи коју има од мајке и свекрве, али и богатог мужа Дамира. Она је на прославу вечерас стигла мало касније, а њен савршен изглед након порођаја нема ко није приметио.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам гледала да се чувам током трудноће, јела сам свашта, али умерено. Једем све што ми се једе и не пазим нешто... - каже Надица и додаје:

- Најлепша је улога, али је и тешка, али ту су мајка и свекрва да помогну. Супруг пелене не мења, али имам помоћ од њега и мислим да је тата за пример. Мислим да се нисам променила, зрачим неком мајчинском енергијом. Ја сам бирала име и мислим да нисам погрешила, свима се допада. Имали смо више имена, али сам ја била за то да буде Мелина. Тата и ја смо то одлучили заједно - поручује певачица и открива да ли се Дамир променио откад су добили ћерку.

- Мислим да се није променио, за сада је добар, не могу да се жалим... - каже Надица и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да сам најбитније остварила и хвала драгом Богу што је тако, све остало полако, доћи ће све на своје. Ја сам тренутно најсрећнија мама на свету. Ово није први Мелинин излазак у град, шетамо по 20 минута, али је сада први пут изашла увече. Мени је то најдражи поклон - каже фолкерка и открива да ли има дадиљу, али и да ли је спремна да вечерас запева.

- За сада немамо дадиљу, али вероватно ће у неком моменту бити потребна. За сада је активна баба. Сигурно је да ћу вечерас запевати неколико песама, нећу много... Певала сам до седмог месеца - поручује Надица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".