Ova lunacija biti u komunikativnom znaku Blizanaca, pa možete planirati da vodite mnogo detaljnih razgovora - a može doći čak i do nesporazuma - zato budite oprezni. 

Dabrov Mesec koji se pojavljuje 27. novmebra će uticati drugačije na svaki znak Zodijaka. Ovaj horoskop vam pomoći da se pripremite za ono što je pred vama.

Foto: Profimedia

 

 

Ovan

Merkur u Strelcu će vas podstaći da „istražujete više istine“. U isto vreme, sunce i mesec će biti u kvadratu sa Saturnom, što vas može motivisati da se suočite sa svojim strahovima i razjasnite svoj duhovni put. „Ovo je vreme da zastanete, posmatrate i razjasnite sve “, kažu astrolozi.

Bik

Merkur u Strelcu će vas naterati da preispitate svoja uverenja i preispitate činjenice. Sunce i Mesec će takođe biti u kvadratu sa Saturnom u vašoj jedanaestoj kući tokom ovog vremena, što bi moglo dovesti do problema sa prijateljima. Ipak, nemojte dozvoliti da vas to odvrati od „negovanja autentičnih veza“, jer je ovo vreme da „izjasnite po kojim vrednostima živite“.

Blizanci

Merkur u Strelcu će sigurno podstaći ozbiljnu potragu za vašim identitetom. U međuvremenu, dok su sunce i mesec u kvadratu sa Saturnom u vašoj desetoj kući, očekujte neke karmičke lekcije u svojoj karijeri i javnom imidžu. Težite autentičnosti i odgovornosti u svojim profesionalnim aktivnostima. Ovo je vreme da držite detaljnu odgovornost za svoje veće ciljeve u životu.

Rak

Merkur u Strelcu će sigurno inspirisati unutrašnje istraživanje vaše ličnosti. I pošto sunce i mesec u istoj kući kvadratiraju Neptun, vaša verovanja i više učenja mogu se staviti pod mikroskop. Ako podržavate uverenja veoma uticajnih ljudi u svom životu budite sigurni da ćete krenuti put uspeha. Prigrlite disciplinovan pristup duhovnom rastu.

Lav

Ovo je period kada ćete raditi na jačanju društvenih veza. Ipak, treba da budete obazrivi jer bi moglo doći do nesporazuma kada Merkur bude u kvadratu sa Neptunom, a mesec i sunce u kvadratu sa Saturnom u vašoj osmoj kući. Težite transparentnosti u svojim vezama. Ovo vreme može doneti šokantne informacije o prijateljima koje ste intuitivno ispitivali.

Devica

Device će se osećati kao da im je ceo život izložen u javnosti. Ali to im neće im smetati, jer će Merkur u Strelcu pomoći da im daju podsticaj ambicijama. Ipak, vodite računa da ne stremite nerealnim ciljevima jer Merkur u kvadratu Neptuna u vašoj sedmoj kući može malo iskriviti vašu stvarnost. Prihvatite odgovornost i jasnoću u svojim odnosima. Ovo je period koji treba voditi sa integritetom.

Foto: Profimedia

 

 

Vaga

Merkur u Strelcu će inspirisati znak da prati intelektualni razvoj. Možda ćete biti iznenađeni „iznenadnim promenama“ koje bi mogle da izazovu anksioznost. Vaše svakodnevne rutine takođe mogu biti naglašene kako sunce i mesec u kvadratu Saturna budu ušle u istu kuću, ali sve će biti ok dok uspevate da održite ravnotežu između intelektualnih aktivnosti i praktičnog blagostanja. A ako postoji jedan položaj koji zna nešto o ravnoteži, to je Vaga.

Škorpija

Merkur u Strelcu može da podstakne neke duboke razgovore, ali kada razgovor krene o novcu, najbolje je za vas da se povučete. U međuvremenu, „karmičke lekcije u kreativnosti i samoizražavanju“ su vrlo moguće jer mesec i sunce u kvadratu sa Saturnom u vašoj kući zadovoljstva. 

Strelac

Merkur u Strelcu će pokrenuti otvorenu komunikaciju sa drugima. Međutim, nesporazumi bi mogli nastati jer Merkur kvadrati Neptunom, a Sunce i Mesec su u kvadratu sa Saturnom u vašoj četvrtoj kući kuće i porodice. Umesto da započne emocionalno nabijene razgovore koji se mogu izbeći, ekspert poziva da se ovaj period iskoristi za „izgradnju novih porodičnih temelja i tradicija“.

Jarac

Merkur u Strelcu može da inspiriše Jarčeve da se dižu da slede svoje intelektualne aktivnosti, ali astrolozi upozoravaju da bi moglo da dođe do nesporazuma. Težite jasnoći u svojim svakodnevnim interakcijama. Pravo je vreme da sve ono što ste nameravali konačno pretvorite u stvarnost. 

Vodolija

Ovaj period će vas inspirisati da krenete da ispoljavate svoju skonost ka umetnosti. Sada je vreme da na površinu ispliva vaša kreativnost. Međutim, pitanja finansija i samopoštovanja takođe mogu biti od značaja, jer se očekuje da će sunce i mesec osvetliti vašu drugu kuću novca i materijalnih stvari.

Ribe

Merkur u Strelcu će sigurno podstaći ozbiljnu introspekciju i pomoći Ribama da se zapitaju ko su zapravo. Ako budete iskreni prema sebi i drugima lako ćete uspeti da se unapredite i postanete najbolje verzija sebe. 

BONUS VIDEO: