Ова лунација бити у комуникативном знаку Близанаца, па можете планирати да водите много детаљних разговора - а може доћи чак и до неспоразума - зато будите опрезни. 

Дабров Месец који се појављује 27. новмебра ће утицати другачије на сваки знак Зодијака. Овај хороскоп вам помоћи да се припремите за оно што је пред вама.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Меркур у Стрелцу ће вас подстаћи да „истражујете више истине“. У исто време, сунце и месец ће бити у квадрату са Сатурном, што вас може мотивисати да се суочите са својим страховима и разјасните свој духовни пут. „Ово је време да застанете, посматрате и разјасните све “, кажу астролози.

Бик

Меркур у Стрелцу ће вас натерати да преиспитате своја уверења и преиспитате чињенице. Сунце и Месец ће такође бити у квадрату са Сатурном у вашој једанаестој кући током овог времена, што би могло довести до проблема са пријатељима. Ипак, немојте дозволити да вас то одврати од „неговања аутентичних веза“, јер је ово време да „изјасните по којим вредностима живите“.

Близанци

Меркур у Стрелцу ће сигурно подстаћи озбиљну потрагу за вашим идентитетом. У међувремену, док су сунце и месец у квадрату са Сатурном у вашој десетој кући, очекујте неке кармичке лекције у својој каријери и јавном имиџу. Тежите аутентичности и одговорности у својим професионалним активностима. Ово је време да држите детаљну одговорност за своје веће циљеве у животу.

Рак

Меркур у Стрелцу ће сигурно инспирисати унутрашње истраживање ваше личности. И пошто сунце и месец у истој кући квадратирају Нептун, ваша веровања и више учења могу се ставити под микроскоп. Ако подржавате уверења веома утицајних људи у свом животу будите сигурни да ћете кренути пут успеха. Пригрлите дисциплинован приступ духовном расту.

Лав

Ово је период када ћете радити на јачању друштвених веза. Ипак, треба да будете обазриви јер би могло доћи до неспоразума када Меркур буде у квадрату са Нептуном, а месец и сунце у квадрату са Сатурном у вашој осмој куц́и. Тежите транспарентности у својим везама. Ово време може донети шокантне информације о пријатељима које сте интуитивно испитивали.

Девица

Девице ће се осећати као да им је цео живот изложен у јавности. Али то им неће им сметати, јер ће Меркур у Стрелцу помоћи да им дају подстицај амбицијама. Ипак, водите рачуна да не стремите нереалним циљевима јер Меркур у квадрату Нептуна у вашој седмој кући може мало искривити вашу стварност. Прихватите одговорност и јасноћу у својим односима. Ово је период који треба водити са интегритетом.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Меркур у Стрелцу ће инспирисати знак да прати интелектуални развој. Можда ћете бити изненађени „изненадним променама“ које би могле да изазову анксиозност. Ваше свакодневне рутине такође могу бити наглашене како сунце и месец у квадрату Сатурна буду ушле у исту кућу, али све ће бити ок док успевате да одржите равнотежу између интелектуалних активности и практичног благостања. А ако постоји један положај који зна нешто о равнотежи, то је Вага.

Шкорпија

Меркур у Стрелцу може да подстакне неке дубоке разговоре, али када разговор крене о новцу, најбоље је за вас да се повучете. У међувремену, „кармичке лекције у креативности и самоизражавању“ су врло могуц́е јер месец и сунце у квадрату са Сатурном у вашој кући задовољства. 

Стрелац

Меркур у Стрелцу ће покренути отворену комуникацију са другима. Међутим, неспоразуми би могли настати јер Меркур квадрати Нептуном, а Сунце и Месец су у квадрату са Сатурном у вашој четвртој кући куће и породице. Уместо да започне емоционално набијене разговоре који се могу избећи, експерт позива да се овај период искористи за „изградњу нових породичних темеља и традиција“.

Јарац

Меркур у Стрелцу може да инспирише Јарчеве да се дижу да следе своје интелектуалне активности, али астролози упозоравају да би могло да дође до неспоразума. Тежите јасноћи у својим свакодневним интеракцијама. Право је време да све оно што сте намеравали коначно претворите у стварност. 

Водолија

Овај период ће вас инспирисати да кренете да испољавате своју сконост ка уметности. Сада је време да на површину исплива ваша креативност. Међутим, питања финансија и самопоштовања такође могу бити од значаја, јер се очекује да ће сунце и месец осветлити вашу другу кућу новца и материјалних ствари.

Рибе

Меркур у Стрелцу ће сигурно подстаћи озбиљну интроспекцију и помоћи Рибама да се запитају ко су заправо. Ако будете искрени према себи и другима лако ћете успети да се унапредите и постанете најбоље верзија себе. 

БОНУС ВИДЕО: