Velika balkanska zvezda, Dino Merlin je održao četiri koncerta u beogradskoj Areni, a oko samog njegovog nastupa,l mišljenja su bila različita. Svoj utisak o koncertu dao je i Dado Polumenta: 

- Mi smo otišli kod Dina Merlina na koncert i ja sam se smorio, kod lika kog najviše volim koji mi je veliki uzor. Noć pre toga sam imao nastup i taj adrenalin i ta publika, kompletan taj moj repertoar, doživeo sam šok neki energetski definitivno. I onda sam se smorio na Merlinu koji je najveća zvezda. Zaista, specifična jedna situacija - rekao je pevač.

Foto: ATA images

 

Nezadovoljstvo zbog održavanja koncerta Dine Merlina, iskazao je fudbaler Vladimir Volkov. On je objavio na svom Instagram storiju pre početka navodne izjave pevača početkom devedesetih:  

- Dino Merlin: "Srbe treba ukloniti puškama", "U Beograd ću doći samo kada bude sravnjen granatama", "Beograd je leglo fašizma"... 1998. godina, Dino Merlin na svoj ablum, kao i na svoj koncert stavio: "Zabranjeno za Srbe i pse". 2001. godine, Dino Merlin: "Možda bih i trebao otići u Beograd, jer Srbi su bolesnici, a bolesnike treba obilaziti"... Lepo se provedite na koncertu - stajalo je na fotografiji koju je Volkov podelio na svom Instagram profilu, stavivši lokaciju beogradske Arene.

Foto: Printskrin/Instagram/vovavolkov3

 

 

BONUS VIDEO: