Велика балканска звезда, Дино Мерлин је одржао четири концерта у београдској Арени, а око самог његовог наступа,л мишљења су била различита. Свој утисак о концерту дао је и Дадо Полумента: 

- Ми смо отишли код Дина Мерлина на концерт и ја сам се сморио, код лика ког највише волим који ми је велики узор. Ноћ пре тога сам имао наступ и тај адреналин и та публика, комплетан тај мој репертоар, доживео сам шок неки енергетски дефинитивно. И онда сам се сморио на Мерлину који је највећа звезда. Заиста, специфична једна ситуација - рекао је певач.

Фото: АТА имагес

 

Незадовољство због одржавања концерта Дине Мерлина, исказао је фудбалер Владимир Волков. Он је објавио на свом Инстаграм сторију пре почетка наводне изјаве певача почетком деведесетих:  

- Дино Мерлин: "Србе треба уклонити пушкама", "У Београд ћу доћи само када буде сравњен гранатама", "Београд је легло фашизма"... 1998. година, Дино Мерлин на свој аблум, као и на свој концерт ставио: "Забрањено за Србе и псе". 2001. године, Дино Мерлин: "Можда бих и требао отићи у Београд, јер Срби су болесници, а болеснике треба обилазити"... Лепо се проведите на концерту - стајало је на фотографији коју је Волков поделио на свом Инстаграм профилу, ставивши локацију београдске Арене.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vovavolkov3

 

 

БОНУС ВИДЕО: