Ruška je gostovala u emisiji kod Ivana Gajića u "Pulsu Srbije"gde je govorila o nepoznatim životnim detaljima, a voditelj se prisetio njene zanimljive izjave na Tik Toku:

-Na TikToku sam glavna, a svi misle da sam odlepila", a Jakićka je objasnila koja je priča iza toga:

Ruška Jakić otkrila da neko ima lažni profil na društvenom mrežama i da je osoba koja je napravila taj profil zna sve o njoj. 

U jednom trenutku je razmišljala da ga tuži, ali nije: 


- Ja sam se prvo ljutila što neko drugi odgovara u moje ime, jer ja nemam svoj profil. Međutim, ja ne znam, on mora da provodi dane i dane da bi sada donosio da sam gostovala kod tebe. Znači, on prati mene 24 sata. Pojavljujem se svuda i svi su mu komentar dobri. Razmišljala sam da li da ga tužim, ali ako sam ja jedini prozor u svet za njega i ako mu kroz mene živi neki svoj život, neka mu - izjavila je Ruška Jakić i dodala:

Foto: Profimedia

 

Najinteresantnije od svega je što je pronašao rečenicu koju je Ruška jednom prilikom izjavila u jednoj emisiji:

- Ali kažem ti, prati, zna gde sam bila, čak je pronašao nešto što je meni potpuno nejasno. Pred 25 godina, kad sam gostovala kod Minimaksa, ima slika, ja i on Ja sam izgovorila rečenicu: "Ne volim supu iz kesice, ne volim košulje koje se ne peglaju, ne volim decu koje ne vaspitavaju, i ne volim se*s na eks." Odakle je on to izvukao? - pita se Ruška i zaključuje:

- Nemam pojma. Možda ga jednog dana upoznamo. I ja sam znatiželjna da vidim ko je taj koji sve prati.

 Ruška Jakić se tri puta udavala i triput razvodila, ali to ne znači da je zatvorila vrata ljubavi- uvek je spremna da upozna srodnu dušu.