Рушка је гостовала у емисији код Ивана Гајића у "Пулсу Србије"где је говорила о непознатим животним детаљима, а водитељ се присетио њене занимљиве изјаве на Тик Току:

-На ТикТоку сам главна, а сви мисле да сам одлепила", а Јакићка је објаснила која је прича иза тога:

Рушка Јакић открила да неко има лажни профил на друштвеном мрежама и да је особа која је направила тај профил зна све о њој. 

У једном тренутку је размишљала да га тужи, али није: 


- Ја сам се прво љутила што неко други одговара у моје име, јер ја немам свој профил. Међутим, ја не знам, он мора да проводи дане и дане да би сада доносио да сам гостовала код тебе. Значи, он прати мене 24 сата. Појављујем се свуда и сви су му коментар добри. Размишљала сам да ли да га тужим, али ако сам ја једини прозор у свет за њега и ако му кроз мене живи неки свој живот, нека му - изјавила је Рушка Јакић и додала:

Фото: Профимедиа

 

Најинтересантније од свега је што је пронашао реченицу коју је Рушка једном приликом изјавила у једној емисији:

- Али кажем ти, прати, зна где сам била, чак је пронашао нешто што је мени потпуно нејасно. Пред 25 година, кад сам гостовала код Минимакса, има слика, ја и он Ја сам изговорила реченицу: "Не волим супу из кесице, не волим кошуље које се не пеглају, не волим децу које не васпитавају, и не волим се*с на екс." Одакле је он то извукао? - пита се Рушка и закључује:

- Немам појма. Можда га једног дана упознамо. И ја сам знатижељна да видим ко је тај који све прати.

 Рушка Јакић се три пута удавала и трипут разводила, али то не значи да је затворила врата љубави- увек је спремна да упозна сродну душу.