U međuvremenu, završila je glumu u Novom Sadu u klasi Jasne Đuričić, pa je danas jedna od glumica koja uspešno nosi repertoar Beogradskog dramskog pozorišta. Svoj pečat dala je serijama "Žigosani u reketu", "Državni službenik", "Zlatni dani", a veliku ulogu donela su joj "Deca zla", koja se od nedavno prikazuju na HBO.

Foto: Jutjub printskrin/HBO Max Adria

 

 

Milosavljevićeva je sada progovorila o zahtevnosti nove uloge Sonje.

- Od mog prvog susreta s Vladom Tagićem, koji je radio i kasting za Sonju i režirao veći deo mojih scena, do poslednjeg kadra koji smo snimili, čitav proces bio je uživanje. Zajedno smo prošli kroz ozbiljnu pripremu i probe, tako da je samo snimanje teklo glatko i lako. Uloga mi je bila inspirativna, dobro sam se razumela i slagala i s rediteljima i s kolegama.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

A kako se adaptirala jeziku i učenju istog, glumica je otkrila:

- Ruski akcenat sam vežbala sa Svetlanom, divnom Ruskinjom koja već dugo živi u Srbiji. Zajedno smo prolazile kroz tekst, družile se, a ja sam upijala njen govor, i to je bio lakši deo u odnosu na časove pol densa koji su preteški. Uspela sam da naučim osnove zahvaljujući ogromnom strpljenju Jelene Tašin i ostalih devojaka iz Pol dens akademije. Karakter, odnose i radnju najviše sam razvijala s Tagićem, i bila je to kreativna i zabavna saradnja.

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

 

 

Jana je inače ćerka muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe Galija,a ulogu male Zone dobila je uz njegovu pomoć.

- To je bio naš najgledaniji film i moje prvo pojavljivanje pred kamerom. To je za mene, koja sam tada imala 11 godina, bilo zabavno iskustvo koje nisam shvatila previše ozbiljno. Danas mi je drago što sam bila deo te ekipe, ali ipak se nadam da će biti drugih uloga koje će me obeležiti u budućnosti - rekla je svojevremeno za Jana

BONUS VIDEO: