У међувремену, завршила је глуму у Новом Саду у класи Јасне Ђуричић, па је данас једна од глумица која успешно носи репертоар Београдског драмског позоришта. Свој печат дала је серијама "Жигосани у рекету", "Државни службеник", "Златни дани", а велику улогу донела су јој "Деца зла", која се од недавно приказују на ХБО.

Фото: Јутјуб принтскрин/HBO Max Adria

 

 

Милосављевићева је сада проговорила о захтевности нове улоге Соње.

- Од мог првог сусрета с Владом Тагићем, који је радио и кастинг за Соњу и режирао већи део мојих сцена, до последњег кадра који смо снимили, читав процес био је уживање. Заједно смо прошли кроз озбиљну припрему и пробе, тако да је само снимање текло глатко и лако. Улога ми је била инспиративна, добро сам се разумела и слагала и с редитељима и с колегама.

Фото: Архива Новости

 

 

А како се адаптирала језику и учењу истог, глумица је открила:

- Руски акценат сам вежбала са Светланом, дивном Рускињом која већ дуго живи у Србији. Заједно смо пролазиле кроз текст, дружиле се, а ја сам упијала њен говор, и то је био лакши део у односу на часове пол денса који су претешки. Успела сам да научим основе захваљујући огромном стрпљењу Јелене Ташин и осталих девојака из Пол денс академије. Карактер, односе и радњу највише сам развијала с Тагићем, и била је то креативна и забавна сарадња.

Фото: Јутјуб принтскрин/K1 Televizija

 

 

Јана је иначе ћерка музичара Ненада Милосављевића, фронтмена групе Галија,а улогу мале Зоне добила је уз његову помоћ.

- То је био наш најгледанији филм и моје прво појављивање пред камером. То је за мене, која сам тада имала 11 година, било забавно искуство које нисам схватила превише озбиљно. Данас ми је драго што сам била део те екипе, али ипак се надам да ће бити других улога које ће ме обележити у будућности - рекла је својевремено за Јана

БОНУС ВИДЕО: