Ekipa "Večernjih novosti" je stigla jutros u Španiju, a naš specijalni izveštač, Nemanja Rašić sa "Nportal.rs", prenosi nam delić atmosfere pred finalni turnir Dejvis kupa koji se održava u Malagi.

Prelistali smo tamošnju štampu, a danas, na dan meča reprezentacije Srbije protiv Velike Britanije, najveći španski sportski list "Marka" donosi na naslovnoj strani intervju sa Novakom Đokovićem.

Foto: Nemanja Rašić

 

Pored sportskih tema, Španci su sa najboljim teniserom sveta pričali i o privatnim stvarima, a Nole se dotakao porodice.

Đoković je otkrio da svakoga dana putuje oko 150 kilometara, pošto ne spava sa ostatkom srpske reprezentacije u hotelu u Malagi, nego u svojoj kući u Marbelji gde ga čekaju supruga Jelena sa ćerkom Tarom i sinom Stefanom.

Foto: Nemanja Rašić

 

"Marka" piše da je Srbin "domaći" u Španiji.

- Novak Đoković se na Kosta del Solu oseća kao kod kuće. I to nije kliše, to je realnost. Jedna od njegovih rezidencija nalazi se u Marbelji. Tu je za vreme pandemije mogao da nastavi da trenira tenis na terenu koji je za kratko vreme izgrađen u njegovoj vili. Dvadesetčetvorostruki grend slem šampion, nakon što završi trening na Martin Karpeni i obeduje sa članovima srpskog tima, putuje u Marbelju da prespava u svojoj kući - navodi "Marka" i dodaje:

Foto: Profimedia

 

 

- Tamo ga čeka porodica da ga razmazi i natera da se odvoji od tenisa, bar na nekoliko sati.

- Volim Malagu, to je jedno od retkih mesta koje se može naći u Evropi sa skoro svakodnevnim Suncem koje vam omogućava da vežbate na otvorenom tokom cele godine - priznaje Đoković u intervjuu za španski list i otkriva da će deo priprema za predsezonu upravo odraditi na Kosta del Solu.

BONUS VIDEO: