Екипа "Вечерњих новости" је стигла јутрос у Шпанију, а наш специјални извештач, Немања Рашић са "Нпортал.рс", преноси нам делић атмосфере пред финални турнир Дејвис купа који се одржава у Малаги.

Прелистали смо тамошњу штампу, а данас, на дан меча репрезентације Србије против Велике Британије, највећи шпански спортски лист "Марка" доноси на насловној страни интервју са Новаком Ђоковићем.

Фото: Немања Рашић

 

Поред спортских тема, Шпанци су са најбољим тенисером света причали и о приватним стварима, а Ноле се дотакао породице.

Ђоковић је открио да свакога дана путује око 150 километара, пошто не спава са остатком српске репрезентације у хотелу у Малаги, него у својој кући у Марбељи где га чекају супруга Јелена са ћерком Таром и сином Стефаном.

Фото: Немања Рашић

 

"Марка" пише да је Србин "домаћи" у Шпанији.

- Новак Ђоковић се на Коста дел Солу осећа као код куће. И то није клише, то је реалност. Једна од његових резиденција налази се у Марбељи. Ту је за време пандемије могао да настави да тренира тенис на терену који је за кратко време изграђен у његовој вили. Двадесетчетвороструки гренд слем шампион, након што заврши тренинг на Мартин Карпени и обедује са члановима српског тима, путује у Марбељу да преспава у својој кући - наводи "Марка" и додаје:

Фото: Профимедиа

 

 

- Тамо га чека породица да га размази и натера да се одвоји од тениса, бар на неколико сати.

- Волим Малагу, то је једно од ретких места које се може наћи у Европи са скоро свакодневним Сунцем које вам омогућава да вежбате на отвореном током целе године - признаје Ђоковић у интервјуу за шпански лист и открива да ће део припрема за предсезону управо одрадити на Коста дел Солу.

БОНУС ВИДЕО: