Talentovani glumac Momčilo Otašević domaću publiku osvojio je glavnom ulogom u seriji “Budva na pjenu od mora”, a svojim šarmom, skromnošću i vaspitanjem nikog nije ostavljao ravnodušnim.

Foto: V. Danilov

 

Na sve to “pala” je i hrvatska glumica Jelena Perčin, koja mu se zaklela na večnu ljubav i podarila mu dvoje dece, ćerku Mašu i sina Jakšu. No, kako život piše scenario, ovaj popularni par pre nekoliko meseci stavio je tačku na brak. Svako je krenuo svojim putem i da gradi sreću. I dok razvod mnogi smatraju “malom smrću”, odlazak od nekadašnjeg partnera s kojim si gradio život nikome ne pada toliko lako, pa ni njima nije bilo lako da donesu odluku. Hrvatski mediji su se bavili razvodom Otaševića, a Momčilo priznaje da ga je to pogodilo jer, kako kaže, bilo je dosta neistina koje su iznosili.

Foto: Printskrin/Jutjub/RECreativno sa Dijanom Tepšić, ATA imeges

 

Otašević voli da slobodan trenutak provede sa ćerkom i sinom.

- Najteže mi je padalo kada nisam s njima, ali se trudiš da to vreme nadomestiš kada ne radiš. Juče sam imao par scena da snimim, Maša me je pitala: “Da li mogu da ne spavam po podne, nego da idem s tobom na snimanje?”. Imao sam tri, četiri scene, a između njih neke pauze po sat, dva vremena. Snimim scenu i izađem i vidim nju u šminkernici kako šminka šminkerku. I pita me ushićeno: “Tata je l’ imaš još jednu scenu?”, kažem joj da imam, a ona odgovara: “Uh dobro je, super mi je ovde”. Imaš osećaj griže savesti i krivice, a zapravo tako je. Život je to, mora se od nečega živeti, moraš da radiš - iskren je Momčilo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".