Талентовани глумац Момчило Оташевић домаћу публику освојио је главном улогом у серији “Будва на пјену од мора”, а својим шармом, скромношћу и васпитањем никог није остављао равнодушним.

Фото: В. Данилов

 

На све то “пала” је и хрватска глумица Јелена Перчин, која му се заклела на вечну љубав и подарила му двоје деце, ћерку Машу и сина Јакшу. Но, како живот пише сценарио, овај популарни пар пре неколико месеци ставио је тачку на брак. Свако је кренуо својим путем и да гради срећу. И док развод многи сматрају “малом смрћу”, одлазак од некадашњег партнера с којим си градио живот никоме не пада толико лако, па ни њима није било лако да донесу одлуку. Хрватски медији су се бавили разводом Оташевића, а Момчило признаје да га је то погодило јер, како каже, било је доста неистина које су износили.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/РЕЦреативно са Дијаном Тепшић, АТА имегес

 

Оташевић воли да слободан тренутак проведе са ћерком и сином.

- Најтеже ми је падало када нисам с њима, али се трудиш да то време надоместиш када не радиш. Јуче сам имао пар сцена да снимим, Маша ме је питала: “Да ли могу да не спавам по подне, него да идем с тобом на снимање?”. Имао сам три, четири сцене, а између њих неке паузе по сат, два времена. Снимим сцену и изађем и видим њу у шминкерници како шминка шминкерку. И пита ме усхићено: “Тата је л’ имаш још једну сцену?”, кажем јој да имам, а она одговара: “Ух добро је, супер ми је овде”. Имаш осећај гриже савести и кривице, а заправо тако је. Живот је то, мора се од нечега живети, мораш да радиш - искрен је Момчило.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".