Glumica Ana Franić iz dana u dan oduševljava sve prirodnom lepotom, a poznato je i da propagira isti, te da nije kao većina korisnica društvenih mreža koje obavezno koriste Fotošop i druge aplikacije i filtere za ulepšavanje. 

Foto: O. Radošević

 

Ona je ovaj put otišla i korak dalje, te je odlučila da se suprodstavi društveno prihvaćenim stavovima da je nago telo ideal po*nografije, a ne ženstvenosti i senzualnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

Ana je za ovu priliku ispozirala naga sa bokserskim rukavicama, što bi označavalo njenu borbenost u stavovima, a imala je i jaku poruku, za koju fanovi koji su komentarisali objavu kažu da će uzdrmati regioon.

- U svetu ogrezlom u jeftinoj po*nografiji prikrivenoj blurovanim bradavicama i blurovanim mozgovima, svetu bednih zamena teza koje stigmatizuju glumce i umetnike uopšte zbog visoko artizovanih profesionalnih izazova dok istovremeno veličaju šljam i ološ najnižih moralnih načela, u svetu koji više nema ni ljubavi ni hrabrosti ni radosti ali zato ima mržnje, pretvornosti, gluposti i osude, u svetu galopirajućeg fažizma sada, više nego onda, uperenog protiv svega, u svetu koji favorizuje plastiku u odnosu na dodir života i prirode, u svetu u kojem je ultimativno biti klon i utopiti se u more sličnih, u svetu koji je prezreo lepotu u njenom najčistijem obliku i ženu kao sinonim za istu, u svetu u kojem svakodnevno umiru milioni gladnih jer nemaju hranu i milioni devojčica i žena koje hranu odbijaju da bi se uklopile u nakaradno projektovani ideal ženstvenosti, ja biram da budem ratnica za sve ono u šta verujem a protiv onoga čemu ne želim i ne smem da se povinujem.

U slavu artizma, u slavu spartanstva, u slavu olimpizma, u slavu sporta, u slavu poštenja, u slavu zdravlja, u slavu tela, u slavu snage koja ne isključuje nežnost i ženstvenost, u slavu akta, u slavu umetnosti, u slavu života i lepote. Jer borba podrazumeva akciju. A akcija rađa hrabrost, ljubav, radost i mišiće - napisala je Ana.

Podsetimo, glumica se nedavno oprobala i u tribalionu, sportskoj avanturi koja podrazumeva stazu i prepreke, pa je detalje pokazala svima na društvenim mrežama.

Ona je zbog ovoga završila u blatu, dok joj je svaki deo tela bio uprljan, što joj nimalo nije smetalo jer se odlično zabavljala.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".