Глумица Ана Франић из дана у дан одушевљава све природном лепотом, а познато је и да пропагира исти, те да није као већина корисница друштвених мрежа које обавезно користе Фотошоп и друге апликације и филтере за улепшавање. 

Фото: О. Радошевић

 

Она је овај пут отишла и корак даље, те је одлучила да се супродстави друштвено прихваћеним ставовима да је наго тело идеал по*нографије, а не женствености и сензуалности.

Ана је за ову прилику испозирала нага са боксерским рукавицама, што би означавало њену борбеност у ставовима, а имала је и јаку поруку, за коју фанови који су коментарисали објаву кажу да ће уздрмати региоон.

- У свету огрезлом у јефтиној по*нографији прикривеној блурованим брадавицама и блурованим мозговима, свету бедних замена теза које стигматизују глумце и уметнике уопште због високо артизованих професионалних изазова док истовремено величају шљам и олош најнижих моралних начела, у свету који више нема ни љубави ни храбрости ни радости али зато има мржње, претворности, глупости и осуде, у свету галопирајућег фажизма сада, више него онда, упереног против свега, у свету који фаворизује пластику у односу на додир живота и природе, у свету у којем је ултимативно бити клон и утопити се у море сличних, у свету који је презрео лепоту у њеном најчистијем облику и жену као синоним за исту, у свету у којем свакодневно умиру милиони гладних јер немају храну и милиони девојчица и жена које храну одбијају да би се уклопиле у накарадно пројектовани идеал женствености, ја бирам да будем ратница за све оно у шта верујем а против онога чему не желим и не смем да се повинујем.

У славу артизма, у славу спартанства, у славу олимпизма, у славу спорта, у славу поштења, у славу здравља, у славу тела, у славу снаге која не искључује нежност и женственост, у славу акта, у славу уметности, у славу живота и лепоте. Јер борба подразумева акцију. А акција рађа храброст, љубав, радост и мишиће - написала је Ана.

Подсетимо, глумица се недавно опробала и у трибалиону, спортској авантури која подразумева стазу и препреке, па је детаље показала свима на друштвеним мрежама.

Она је због овога завршила у блату, док јој је сваки део тела био упрљан, што јој нимало није сметало јер се одлично забављала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".