Svetlana Ceca Ražnatović jedna  je od pevačica koja je iza sebe ostavila niz hitova. Kako kaže, jedan njoj omiljeni je "Kukavica" koji je u to vreme pevala cela SRbija.  

- Postojao je među period o moje poslednje ploče "Babaroga" i svih tih pesama koje su se nalazile na albumu. Onda sam ja napravila pauzu od godinu i po dana. Znala sam da želim nešto drugo, zrelije, temeljnije... Prevazišla sam dotadašnji stil pesama. Samo sam jednog dana odlučila da odem do Marine i Fute - rekla je pevačica u jednoj emisiji na televitiji "Pink" i dodala:

Foto: ATA images

 

- Tako je i krenula naša saradnja. I sve te pesme su se našle tada na mom albumu "Šta je to u tvojim venama". Pesma "Kukavica" je stajala pet, šest godina kod Marine i Fute u arhivi kao totalno odbačena. Nudili su je Vesni Zmijanac, Dragani Mirković, Lepoj Breni, mnogim pevačicama... Još tada mi je to Marina rekla. Nismo želeli da gušimo album i Futa se doseti da mi ponude "Kukavicu", a Marina kaže: "Ma ne dolazi u obzir, rekla sam ti da tu pesmu zaboraviš". Insistirala sam da je čujem i kad je Futa krenuo da odsvira prve taktove: "Zagrli me...". Ja sam rekla: "Ovo je fenomalno, snimiću to koliko večeras". Spremio je aranžman, otpevam iz prve i postane hit za sva vremena - istakla je Ceca. 

BONUS VIDEO: