Светлана Цеца Ражнатовић једна  је од певачица која је иза себе оставила низ хитова. Како каже, један њој омиљени је "Кукавица" који је у то време певала цела СРбија.  

- Постојао је међу период о моје последње плоче "Бабарога" и свих тих песама које су се налазиле на албуму. Онда сам ја направила паузу од годину и по дана. Знала сам да желим нешто друго, зрелије, темељније... Превазишла сам дотадашњи стил песама. Само сам једног дана одлучила да одем до Марине и Футе - рекла је певачица у једној емисији на телевитији "Пинк" и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Тако је и кренула наша сарадња. И све те песме су се нашле тада на мом албуму "Шта је то у твојим венама". Песма "Кукавица" је стајала пет, шест година код Марине и Футе у архиви као тотално одбачена. Нудили су је Весни Змијанац, Драгани Мирковић, Лепој Брени, многим певачицама... Још тада ми је то Марина рекла. Нисмо желели да гушимо албум и Фута се досети да ми понуде "Кукавицу", а Марина каже: "Ма не долази у обзир, рекла сам ти да ту песму заборавиш". Инсистирала сам да је чујем и кад је Фута кренуо да одсвира прве тактове: "Загрли ме...". Ја сам рекла: "Ово је феномално, снимићу то колико вечерас". Спремио је аранжман, отпевам из прве и постане хит за сва времена - истакла је Цеца. 

БОНУС ВИДЕО: