Hrvatski organizator koncerata Mario Lovrić ranije je govorio kako je pevačici Selmi Bajrami pozajmio prvo 5.000 evra kako bi uradila dve nove pesme, a zatim je tražila još 3.000 evra kakobi dala Dejanu Abadiću. 

Foto: ATA images

 

Mario se sada ponovo oglasio, te istakao da mu pevačica i dalje nije vratila novac koji joj je pozajmio i javno je upitao kada će to učiniti.

- Zaista sam razočaran i zgrožen kakvim se stvarima bavi Selma. Iako je obećala da će mi vratiti pare, ništa od toga. Evo izdala je pesmu, radi, pevala je sada i u Americi, zarađuje, ali neće da mi vrati pare. Selma je mene blokirala na telefonu i žalosno je da se neko bavi takvim stvarima. Pomogao sam joj kada je kukala za pare, a sada neće ni da se javi a ni da vrati novac. Nije meni toliko do para. Uspešan sam čovek, ali me boli nepravda i pitam je javno “Selma kada mi vraćaš pare”? - rekao je Lovrić za medije. 

Podsetimo, Selmin DŽemo, menadžer pevačice Selme Bajrami, ranije je rekao da cela priča nema veze.

- Ta priča nema veze. Ako mu nešto nije jasno, neka se javi meni. Prosto, ona nije imala nikakve veze s tim. Prepustio sam mu da organizuje nastupe po Hrvatskoj, on je uradio jedan nastup, koji nije ispoštovao - rekao je DŽemo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".