Хрватски организатор концерата Марио Ловрић раније је говорио како је певачици Селми Бајрами позајмио прво 5.000 евра како би урадила две нове песме, а затим је тражила још 3.000 евра какоби дала Дејану Абадићу. 

Фото: АТА имагес

 

Марио се сада поново огласио, те истакао да му певачица и даље није вратила новац који јој је позајмио и јавно је упитао када ће то учинити.

- Заиста сам разочаран и згрожен каквим се стварима бави Селма. Иако је обећала да ће ми вратити паре, ништа од тога. Ево издала је песму, ради, певала је сада и у Америци, зарађује, али неће да ми врати паре. Селма је мене блокирала на телефону и жалосно је да се неко бави таквим стварима. Помогао сам јој када је кукала за паре, а сада неће ни да се јави а ни да врати новац. Није мени толико до пара. Успешан сам човек, али ме боли неправда и питам је јавно “Селма када ми враћаш паре”? - рекао је Ловрић за медије. 

Подсетимо, Селмин Џемо, менаџер певачице Селме Бајрами, раније је рекао да цела прича нема везе.

- Та прича нема везе. Ако му нешто није јасно, нека се јави мени. Просто, она није имала никакве везе с тим. Препустио сам му да организује наступе по Хрватској, он је урадио један наступ, који није испоштовао - рекао је Џемо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".