Kako piše Blic, očuh se pojavio sinoć na prijemnom šalteru bolnice i raspitivao se o stanju bebe, koja je primljena sa jezivim povredama.

- Kada je došao na prijemni šalter oko desetak policajaca u civilu ga je opkolilo i odmah uhapsilo - navodi izvor.

Beba je u bolnicu primljena sa teškim povredama - prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je sedmomesečnu pastorku u proteklih nekoliko dana A.K. (20) u porodičnom stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao.

Beba je u kraljevačku bolnicu dovezena iz Vrnjačke Banje kolima Hitne pomoći, a zatim je zbog težine povreda prebačena u Beograd.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Kako saznajemo, majka je sa nasilnikom živela u vanbračnoj zajednici, a ona je kasnije i priznala da je njen partner, odnosno očuh bebe, naneo povrede devojčici.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

BONUS VIDEO:

(Blic)