Како пише Блиц, очух се појавио синоћ на пријемном шалтеру болнице и распитивао се о стању бебе, која је примљена са језивим повредама.

- Када је дошао на пријемни шалтер око десетак полицајаца у цивилу га је опколило и одмах ухапсило - наводи извор.

Беба је у болницу примљена са тешким повредама - преломом надлактице, преломом кључне кости, хематомом на глави, преломом ребара и унутрашњим крварењем.

Како је саопштио МУП, сумња се да је седмомесечну пасторку у протеклих неколико дана А.К. (20) у породичном стану, користећи одсуство своје супруге, у више наврата физички злостављао.

Беба је у краљевачку болницу довезена из Врњачке Бање колима Хитне помоћи, а затим је због тежине повреда пребачена у Београд.

- Бебу је мајка довела у Дом здравља у Краљеву, у Службу педијатрије. Медицинска сестра је открила да беба има чудну боју лица. Даљим прегледом примећена је асиметрија рамена. И одмах је пријавила да нешто није у реду - каже извор из краљевачке болнице.

Како сазнајемо, мајка је са насилником живела у ванбрачној заједници, а она је касније и признала да је њен партнер, односно очух бебе, нанео повреде девојчици.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Краљеву.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)