Muškarac je priznao da se loše oseća zbog toga što je bio neveran svojoj supruzi tokom njihovog braka. Međutim, nije dobio simpatije koje je, možda, očekivao. Misteriozni muškarac otkrio je da je pre četiri godine prevario svoju ženu i od tada žali zbog toga, prenosi Miror.

Na Reditu je napisao: "Prevario sam svoju ženu pre četiri godine. I dan danas žalim zbog toga i od tada nisam ništa učinio. Imamo dvoje male dece i kad je saznala odselila se. Život nam je oboma bio težak i bili smo jadni. Volim svoju ženu više od svega i bilo je mučno izgubiti je.

"Posle nekoliko meseci molio sam je da se vrati i krenuli smo ponovno polako, išli smo na terapiju i pokušavali ponovno da izgradimo zajednički život. Vratila se posle godinu dana i sve se vratilo u normalu. Bili smo još jači i naš je odnos rastao. Jako smo srećni zajedno. Napokon sam mislio da je naš život opet savršen", objasnio je.

Foto: Profimedia

 

No, njegovo neverstvo nije zaboravljeno jer se njegova supruga, na njegovo veliko iznenađenje, viđa sa drugim muškarcem. "Pre otprilike nedelju dana, čovek mi se pojavio na vratima i kada sam ih otvorio, bio je zbunjen, a zatim se izvinio što je pomešao dane. Sutradan je trebalo sa decom da dođe kući. Moja žena je preuzela razgovor i otišla do njegovog auta, razgovarali su pet minuta i on se odvezao", dodaje.

"Pitao sam je ko je on, a ona je rekla da je samo prijatelj. Došao je po nju jer je trebalo da ja budem kod svojih roditelja, ali je pomešao dane. Bio sam šokiran pa sam je pitao spava li sa njim. Bila je tako neverovatno ravnodušna, pogledala me na trenutak i rekla da. Ostao sam bez riječi. Rekao sam: 'Spavaš li s drugima?' a ona je rekla: 'Da! Otkad smo ponovno zajedno", objašnjava.

"Bila je smirena sve vreme pričajući o tome kao da je to normalno. Pitala me zašto je to u redu za mene, a ne za nju i kada sam rekao da nikad nisam ni pogledao drugu ženu otkad sam je prevario, prvo je bila iznenađena, a onda mi se nasmejala. Rekla je da je samo pretpostavila da jesam pa je mislila da ako ja mogu, onda može i ona".

"Otkazao sam putovanje kako bih ostao s njom kod kuće, ali rekla je da joj je žao jer je već imala planove. Jako sam se uzrujao i počeo da vičem na nju. Rekla je da ako mi se ne sviđa, možda ne bi trebalo da budemo zajedno. Zatim je rekla ako ponovno počnem da vičem, želi razvod", zaključuje.

Foto: Profimedia

 

Međutim, ostali korisnici Redita nisu iznenađeni ženinom reakcijom i čini se da je podržavaju jer je on razorio porodicu. Jedan je komentarisao: "Izgubio si je onog dana kad je saznala da je varaš. Često je jako teško vratiti ženu nakon što odnos vidi drugačije, a ona se nikad nije vratila. Samo si mislio da jeste".

Druga korisnica je napisala: "Kao neko ko je bio prevaren i pokušavala sam to da rešim - realno, prezirala sam ga od samog trenutka kad sam saznala. Tada je bilo gotovo. Nije da nisam stvarno pokušala. Ali, nikad nisam mogla da zamisim koliko to uništava vezu dok nisam bila prevarena. Uvek sam mislila da je to nešto što se možeš da rešiš". Treći je dodao: "Veze su gotove kada se dogodi prevara, 99 posto vremena", a sledeći se složio: "Apsolutno, nakon toga se nikada ne možete mentalno vratiti".

Drugi korisnik se uključio: "Ponekad se to jednostavno dogodi. Varajući je slomio je poverenje. Držala je to u sebi i ukazala se prilika i verovatno je odlučila to da učini kako biste bili kvit, ali njoj se svidelo. Gotovo je. NJena reakcija znači da vas je potpuno prebolela. Ne mislim da je ovo bila osveta koliko poravnanje računa, ali pomoglo joj je da te preboli i shvati da postoje drugi muškarci koji je smatraju privlačnom i poželjnom".

BONUS VIDEO: