Мушкарац је признао да се лоше осећа због тога што је био неверан својој супрузи током њиховог брака. Међутим, није добио симпатије које је, можда, очекивао. Мистериозни мушкарац открио је да је пре четири године преварио своју жену и од тада жали због тога, преноси Мирор.

На Редиту је написао: "Преварио сам своју жену пре четири године. И дан данас жалим због тога и од тада нисам ништа учинио. Имамо двоје мале деце и кад је сазнала одселила се. Живот нам је обома био тежак и били смо јадни. Волим своју жену више од свега и било је мучно изгубити је.

"После неколико месеци молио сам је да се врати и кренули смо поновно полако, ишли смо на терапију и покушавали поновно да изградимо заједнички живот. Вратила се после годину дана и све се вратило у нормалу. Били смо још јачи и наш је однос растао. Јако смо срећни заједно. Напокон сам мислио да је наш живот опет савршен", објаснио је.

Фото: Профимедиа

 

Но, његово неверство није заборављено јер се његова супруга, на његово велико изненађење, виђа са другим мушкарцем. "Пре отприлике недељу дана, човек ми се појавио на вратима и када сам их отворио, био је збуњен, а затим се извинио што је помешао дане. Сутрадан је требало са децом да дође кући. Моја жена је преузела разговор и отишла до његовог аута, разговарали су пет минута и он се одвезао", додаје.

"Питао сам је ко је он, а она је рекла да је само пријатељ. Дошао је по њу јер је требало да ја будем код својих родитеља, али је помешао дане. Био сам шокиран па сам је питао спава ли са њим. Била је тако невероватно равнодушна, погледала ме на тренутак и рекла да. Остао сам без ријечи. Рекао сам: 'Спаваш ли с другима?' а она је рекла: 'Да! Откад смо поновно заједно", објашњава.

"Била је смирена све време причајући о томе као да је то нормално. Питала ме зашто је то у реду за мене, а не за њу и када сам рекао да никад нисам ни погледао другу жену откад сам је преварио, прво је била изненађена, а онда ми се насмејала. Рекла је да је само претпоставила да јесам па је мислила да ако ја могу, онда може и она".

"Отказао сам путовање како бих остао с њом код куће, али рекла је да јој је жао јер је већ имала планове. Јако сам се узрујао и почео да вичем на њу. Рекла је да ако ми се не свиђа, можда не би требало да будемо заједно. Затим је рекла ако поновно почнем да вичем, жели развод", закључује.

Фото: Профимедиа

 

Међутим, остали корисници Редита нису изненађени женином реакцијом и чини се да је подржавају јер је он разорио породицу. Један је коментарисао: "Изгубио си је оног дана кад је сазнала да је вараш. Често је јако тешко вратити жену након што однос види другачије, а она се никад није вратила. Само си мислио да јесте".

Друга корисница је написала: "Као неко ко је био преварен и покушавала сам то да решим - реално, презирала сам га од самог тренутка кад сам сазнала. Тада је било готово. Није да нисам стварно покушала. Али, никад нисам могла да замисим колико то уништава везу док нисам била преварена. Увек сам мислила да је то нешто што се можеш да решиш". Трећи је додао: "Везе су готове када се догоди превара, 99 посто времена", а следећи се сложио: "Апсолутно, након тога се никада не можете ментално вратити".

Други корисник се укључио: "Понекад се то једноставно догоди. Варајући је сломио је поверење. Држала је то у себи и указала се прилика и вероватно је одлучила то да учини како бисте били квит, али њој се свидело. Готово је. Њена реакција значи да вас је потпуно преболела. Не мислим да је ово била освета колико поравнање рачуна, али помогло јој је да те преболи и схвати да постоје други мушкарци који је сматрају привлачном и пожељном".

БОНУС ВИДЕО: