Arsen Dedić i Gabi Novak važili su za jedan najpopularnijih i najskladnijih parova u svetu ovdašnjih lakih nota. NJihov sin Matija postao je vrhunski džez pijanista, a od tako jakih muzičkih gena nije uspela da pobegne ni unuka Lu.

Foto: Jutjub printskrin/vinyldaewo

 

 

Da ozbiljno nastavlja porodičnu tradiciju, Lu Dedić je pokazala letos, kada je objavila prvi singl pod nazivom "Prava stvar". Do tada nismo baš imali prilike da talentovanu dvadesetogodišnjakinju viđamo u javnosti.

Međutim, pesma "Mijenjam se", za koju je upravo objavila i spot, otkriva nam da je izrasla u pravu damu. Baka Gabi nestrpljivo je čekala premijeru novog spota i nije krila oduševljenje.

Foto: Jutjub printskrin/ Lu Dedić Official

 

 

Podrška porodice je najsnažniji vetar u leđa, a Lu je svakako ima. Tu je i ponosni tata, koji je snimak odmah podelio na društvenim mrežama.

Lu je gostovala i na Matijinom poslednjem albumu, za koji je snimila pesmu "Zadnji sati ljeta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♌︎² (@lu.dedic)

- Bio sam tužan što nije išla u srednju muzičku školu posle osnovne muzičke. Mnogo ljudi mi je govorilo da ne brinem i da će se Lu jednog dana vratiti muzici. Upravo to se desilo, i sada sam neopisivo srećan i ponosan. Na moju podršku i savet uvek može da računa - rekao je nedavno Matija za Hello.

Pesma je sjajna, spot je pravo malo iznenađenje, tata, mama i baka su srećni zbog nje, a sigurni smo da bi i deda Arsen bio ponosan na talentovanu mladu damu.

BONUS VIDEO: