Арсен Дедић и Габи Новак важили су за један најпопуларнијих и најскладнијих парова у свету овдашњих лаких нота. Њихов син Матија постао је врхунски џез пијаниста, а од тако јаких музичких гена није успела да побегне ни унука Лу.

Фото: Јутјуб принтскрин/vinyldaewo

 

 

Да озбиљно наставља породичну традицију, Лу Дедић је показала летос, када је објавила први сингл под називом "Права ствар". До тада нисмо баш имали прилике да талентовану двадесетогодишњакињу виђамо у јавности.

Међутим, песма "Мијењам се", за коју је управо објавила и спот, открива нам да је израсла у праву даму. Бака Габи нестрпљиво је чекала премијеру новог спота и није крила одушевљење.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Lu Dedić Official

 

 

Подршка породице је најснажнији ветар у леђа, а Лу је свакако има. Ту је и поносни тата, који је снимак одмах поделио на друштвеним мрежама.

Лу је гостовала и на Матијином последњем албуму, за који је снимила песму "Задњи сати љета".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♌︎² (@lu.dedic)

- Био сам тужан што није ишла у средњу музичку школу после основне музичке. Много људи ми је говорило да не бринем и да ће се Лу једног дана вратити музици. Управо то се десило, и сада сам неописиво срећан и поносан. На моју подршку и савет увек може да рачуна - рекао је недавно Матија за Хелло.

Песма је сјајна, спот је право мало изненађење, тата, мама и бака су срећни због ње, а сигурни смо да би и деда Арсен био поносан на талентовану младу даму.

БОНУС ВИДЕО: