Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je grupa razbojnika probala da kidnapuje Nejmarovu ćerku i devojku Brunu Bjankardi.

Naime, taj pokušaj otmice se desio u Kotiji u utorak, u državi Sao Paulo. Na licu mesta su u trenutku upada u kuću bili roditelji Brune Bjankardi i bili su vezani, ali ne i povređeni.

Pored tog užasa, Nejmar je danas doživeo i smrt bliske prijateljice, što ga je dodatno pogodilo i uznemirilo.

– Tužan dan, sve zbog dve loše vesti. Prva je napad koji su doživeli Brunini roditelji, ali hvala Bogu sve je bilo dobro. Drugo, saznao sam za smrt prijateljice, neka Bog dočeka Luanu raširenih ruku. Moje saučešće celoj njenoj porodici – objavio je Nejmar na Instagramu.

Foto: Instagram printskrin/neymarjr

 

Podsetimo, roditelji Nejmarove devojke, Brune Bjankijardi, vezani su i opljačkani u pokušaju otmice fudbalerove tek rođene kćerke u Sau Paulu, u Brazilu.

U njihov dom je upala kriminalna banda i prema pisanju lista "R7", dvojica su bili naoružani i tražili su Nejmarovu devojku, kao i njihovu ćerku, Mavi.

Pukom srećom, njih dve nisu bile kod kuće u trenutku upada, a tu nije bio ni fudbaler Al-Hilala i saigrač naših Sergeja Milinković Savića i Aleksandra Mitrovića.

 

 

Brunin roditelji su nažalost bili prisutni kada se upad dogodio i napadači su ih odmah vezali. Srećom, prema prvim informacija, njih dvojice su fizički nepovređeni.

Prema prvim fotografija nadležnih organa bezbednosti, trojica osumnjičenih došli su ispred kuće automobilom, a jedan od njih, koji je trenutno u pritvoru, živi u komšiluku.

 

 

On je kriminalcima omogućio da upadnu u fudbalerov dom, a policija je brzo reagovala i uhapsila samo jednog muškarca, dok su preostala dvojica pobegla. Pre bekstva, oni su pokrali dragocenosti Nejmarove devojke, luksuzne torbe, satove i nakit.

Prema pisanju brazilskog "Globa", jedan od dvojice koji su u bekstvu je identifikovan, ali još nije lišen slobode, dok treći ostaje u bekstvu.

Brazilski fudbaler se trenutno nalazi na oporavku od teške povrede i operacije zbog koje je završio sezonu u Saudijskoj Arabiji.

BONUS VIDEO: