Као гром из ведра неба одјекнула је вест да је група разбојника пробала да киднапује Нејмарову ћерку и девојку Бруну Бјанкарди.

Наиме, тај покушај отмице се десио у Котији у уторак, у држави Сао Пауло. На лицу места су у тренутку упада у кућу били родитељи Бруне Бјанкарди и били су везани, али не и повређени.

Поред тог ужаса, Нејмар је данас доживео и смрт блиске пријатељице, што га је додатно погодило и узнемирило.

– Тужан дан, све због две лоше вести. Прва је напад који су доживели Брунини родитељи, али хвала Богу све је било добро. Друго, сазнао сам за смрт пријатељице, нека Бог дочека Луану раширених руку. Моје саучешће целој њеној породици – објавио је Нејмар на Инстаграму.

Фото: Инстаграм принтскрин/neymarjr

 

Подсетимо, родитељи Нејмарове девојке, Бруне Бјанкијарди, везани су и опљачкани у покушају отмице фудбалерове тек рођене кћерке у Сау Паулу, у Бразилу.

У њихов дом је упала криминална банда и према писању листа "Р7", двојица су били наоружани и тражили су Нејмарову девојку, као и њихову ћерку, Мави.

Пуком срећом, њих две нису биле код куће у тренутку упада, а ту није био ни фудбалер Ал-Хилала и саиграч наших Сергеја Милинковић Савића и Александра Митровића.

 

 

Брунин родитељи су нажалост били присутни када се упад догодио и нападачи су их одмах везали. Срећом, према првим информација, њих двојице су физички неповређени.

Према првим фотографија надлежних органа безбедности, тројица осумњичених дошли су испред куће аутомобилом, а један од њих, који је тренутно у притвору, живи у комшилуку.

 

 

Он је криминалцима омогућио да упадну у фудбалеров дом, а полиција је брзо реаговала и ухапсила само једног мушкарца, док су преостала двојица побегла. Пре бекства, они су покрали драгоцености Нејмарове девојке, луксузне торбе, сатове и накит.

Према писању бразилског "Глоба", један од двојице који су у бекству је идентификован, али још није лишен слободе, док трећи остаје у бекству.

Бразилски фудбалер се тренутно налази на опоравку од тешке повреде и операције због које је завршио сезону у Саудијској Арабији.

БОНУС ВИДЕО: