U njihov dom u utorak je upala kriminalna banda i prema pisanju lista "R7", dvojica su bili naoružani i tražili su Nejmarovu devojku, kao i njihovu ćerku, Mavi.

Pukom srećom, njih dve nisu bile kod kuće u trenutku upada, a tu nije bio ni fudbaler Al-Hilala i saigrač naših Sergeja Milinković Savića i Aleksandra Mitrovića.

Brunin roditelji su nažalost bili prisutni kada se upad dogodio i napadači su ih odmah vezali. Srećom, prema prvim informacija, njih dvojice su fizički nepovređeni.

Prema prvim fotografija nadležnih organa bezbednosti, trojica osumnjičenih došli su ispred kuće automobilom, a jedan od njih, koji je trenutno u pritvoru, živi u komšiluku.

On je kriminalcima omogućio da upadnu u fudbalerov dom, a policija je brzo reagovala i uhapsila samo jednog muškarca, dok su preostala dvojica pobegla. Pre bekstva, oni su pokrali dragocenosti Nejmarove devojke, luksuzne torbe, satove i nakit.

Prema pisanju brazilskog "Globa", jedan od dvojice koji su u bekstvu je identifikovan, ali još nije lišen slobode, dok treći ostaje u bekstvu.

Foto: Profimedia

 

Nejmar se još nije oglašavao. On je trenutno na oporavku od teške povrede i operacije zbog koje je završio sezonu u Saudijskoj Arabiji.

Nejmar i Bruna postali su roditelji ovog leta, pogledajte kako ona izgleda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO: