У њихов дом у уторак је упала криминална банда и према писању листа "Р7", двојица су били наоружани и тражили су Нејмарову девојку, као и њихову ћерку, Мави.

Пуком срећом, њих две нису биле код куће у тренутку упада, а ту није био ни фудбалер Ал-Хилала и саиграч наших Сергеја Милинковић Савића и Александра Митровића.

Брунин родитељи су нажалост били присутни када се упад догодио и нападачи су их одмах везали. Срећом, према првим информација, њих двојице су физички неповређени.

Према првим фотографија надлежних органа безбедности, тројица осумњичених дошли су испред куће аутомобилом, а један од њих, који је тренутно у притвору, живи у комшилуку.

Он је криминалцима омогућио да упадну у фудбалеров дом, а полиција је брзо реаговала и ухапсила само једног мушкарца, док су преостала двојица побегла. Пре бекства, они су покрали драгоцености Нејмарове девојке, луксузне торбе, сатове и накит.

Према писању бразилског "Глоба", један од двојице који су у бекству је идентификован, али још није лишен слободе, док трећи остаје у бекству.

Фото: Профимедиа

 

Нејмар се још није оглашавао. Он је тренутно на опоравку од тешке повреде и операције због које је завршио сезону у Саудијској Арабији.

Нејмар и Бруна постали су родитељи овог лета, погледајте како она изгледа:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БОНУС ВИДЕО: