Jedna je žena ispričala kako se užasno osećala i kako je odmah počela da razmišlja o razvodu nakon što je saznala da ju je suprug kad su se tek upoznali počeo zvati da izađu jer se s kolegama u kancelariji kladio da će joj baš on uzeti nevinost.

Dok je u svojim 20-ima radila u jednom pozivnom centru, njene kolege su među sobom pričali da dolazi iz vrlo konzervativne sredine, te da je još devica - pa su smislili bezosećajnu opkladu, napisala je.

- Očekivala sam da će me zbog te informacije izopštiti, ali zapravo je imala suprotan učinak - objasnila je. - Momci s posla počeli su da mi pokazuju mnogo pažnje i postala sam vrlo popularna - prisetila se, no ubrzo su joj muške kolege dosadile, svi osim njenog sadašnjeg supruga.

Foto: Profimedia

 

- On i ja smo provodili sate razgovarajući, a na kraju sam ostala s njim, udala se i zasnovala porodicu - ispričala je, a brak im je bio srećan sve dok joj bivša koleginica na jednoj zabavi nedavno nije ispričala o opkladi u kancelariji. - Bila sam skrhana i stvarno uznemirena zbog njene priče - rekla je, a čim je došla kući i suočila muža sa svojim saznanjem, on je priznao da je učestvovao u "detinjastoj" opkladi - i još nju optužio da je preterala!

- Rekao je da se, iako je kad me tek upoznao bio motivisan opladom, kasnije očito zaljubio u mene i zato ni malo ne žali što smo se venčali - napisala je. - Jasno sam mu rekla šta mislim o činjenici da je išao toliko daleko s laži i o tome da me je možda i oženio samo da dobije opkladu i oduzme mi nevinost - rekla je.

NJegovo učestvovanje u tome smatra, kaže, gnusnim i odvratnim, a nakon što je popričala sa svojim prijateljima i roditeljima razmišlja, priznaje, i o tome da pokrene razvod braka.

- Iako verujem da se kasnije zaljubio i da opklada više nije bila važna, ne mogu svom mužu da oprostim što se uopšte kladio o mom devičanstvu i što je o tome pričao sa svojim prijateljima - zaključila je za The Post.

BONUS VIDEO: