Једна је жена испричала како се ужасно осећала и како је одмах почела да размишља о разводу након што је сазнала да ју је супруг кад су се тек упознали почео звати да изађу јер се с колегама у канцеларији кладио да ће јој баш он узети невиност.

Док је у својим 20-има радила у једном позивном центру, њене колеге су међу собом причали да долази из врло конзервативне средине, те да је још девица - па су смислили безосећајну опкладу, написала је.

- Очекивала сам да ће ме због те информације изопштити, али заправо је имала супротан учинак - објаснила је. - Момци с посла почели су да ми показују много пажње и постала сам врло популарна - присетила се, но убрзо су јој мушке колеге досадиле, сви осим њеног садашњег супруга.

Фото: Профимедиа

 

- Он и ја смо проводили сате разговарајући, а на крају сам остала с њим, удала се и засновала породицу - испричала је, а брак им је био срећан све док јој бивша колегиница на једној забави недавно није испричала о опклади у канцеларији. - Била сам скрхана и стварно узнемирена због њене приче - рекла је, а чим је дошла кући и суочила мужа са својим сазнањем, он је признао да је учествовао у "детињастој" опклади - и још њу оптужио да је претерала!

- Рекао је да се, иако је кад ме тек упознао био мотивисан опладом, касније очито заљубио у мене и зато ни мало не жали што смо се венчали - написала је. - Јасно сам му рекла шта мислим о чињеници да је ишао толико далеко с лажи и о томе да ме је можда и оженио само да добије опкладу и одузме ми невиност - рекла је.

Његово учествовање у томе сматра, каже, гнусним и одвратним, а након што је попричала са својим пријатељима и родитељима размишља, признаје, и о томе да покрене развод брака.

- Иако верујем да се касније заљубио и да опклада више није била важна, не могу свом мужу да опростим што се уопште кладио о мом девичанству и што је о томе причао са својим пријатељима - закључила је за The Post.

БОНУС ВИДЕО: