Pevačica Severina Vučković imala je danas ročište u Prvom Osnovnom sudu u Zagrebu sa bivšom direktorkom Poliklinike za zaštitu dece i mladih Grada Zagreba Gordanom Buljan Flander i direktorkom osnovne škole, koju pohađa njen sin, LJiljanom Klingor zbog,  zbog navodnog nametanja i uhođenja

Kada je završeno suđenje, pevačica je ubrzo objavila fotografiju uz poruku u kojoj  se izjasnila da nema nameru da se zaustavi, a potom i objasnila zašto je njima delovalo da imala "nametljivo ponašanje" prema njima:

- Ukratko, ova jedna mi je dirala u dete tako što je naredila da mi se dete psihički i fizički zlostavlja, za šta imam dokaze koji stoje u mojoj krivičnoj prijavi, a koja i dalje stoji u nekoj fioci. Ali DORH-u to nije važno, već kome sam rekla "krivonoga babo". A ova druga se sastajala sa Gzimom Redžepijem, koji mi je takođe radio detetu o glavi u Poliklinici za decu - započela je Severina, pa istakla da joj je dete oduzeto zbog njih dve: 

- Između ostalog, zbog njih dve su mi oduzeli dete na pravdi Boga, na 20 meseci. Nadam se da sam ovim svojim, kako oni to zovu, "nametljivim ponašanjem" postigla to da im više nikad ne padne na pamet da naude bilo kojoj majci ili bilo kojem detetu. U protivnom, eto mene opet! Šta biste vi napravili na mom mestu? - upitala je Severina svoje pratioce.

BONUS VIDEO: