Певачица Северина Вучковић имала је данас рочиште у Првом Основном суду у Загребу са бившом директорком Поликлинике за заштиту деце и младих Града Загреба Горданом Буљан Фландер и директорком основне школе, коју похађа њен син, Љиљаном Клингор због,  због наводног наметања и ухођења

Када је завршено суђење, певачица је убрзо објавила фотографију уз поруку у којој  се изјаснила да нема намеру да се заустави, а потом и објаснила зашто је њима деловало да имала "наметљиво понашање" према њима:

- Укратко, ова једна ми је дирала у дете тако што је наредила да ми се дете психички и физички злоставља, за шта имам доказе који стоје у мојој кривичној пријави, а која и даље стоји у некој фиоци. Али ДОРХ-у то није важно, већ коме сам рекла "кривонога бабо". А ова друга се састајала са Гзимом Реџепијем, који ми је такође радио детету о глави у Поликлиници за децу - започела је Северина, па истакла да јој је дете одузето због њих две: 

- Између осталог, због њих две су ми одузели дете на правди Бога, на 20 месеци. Надам се да сам овим својим, како они то зову, "наметљивим понашањем" постигла то да им више никад не падне на памет да науде било којој мајци или било којем детету. У противном, ето мене опет! Шта бисте ви направили на мом месту? - упитала је Северина своје пратиоце.

БОНУС ВИДЕО: