Prva porodična fotografija Marijane Mićić sa mlađom ćerkom je nešto najslađe što ste danas videli.

Foto: Printskrin/Instagram/MarijAna Mićić

 

Nema ni mesec dana, ali to ponosnu mamu nije sprečilo da je fotografiše i  njenu sliku podeli sa pratiocima na Instagramu.

Naime, voditeljka je fanovima na dar dala sliku napravljenu u toplini svog doma a sadržaj fotografije svakoga bi razneženio pa i one sa najledenijim srcima.

Na njoj mlađa ćerka Marijane Mićić, Sena po prvi put ostvaruje kontakt sa starijom sestricom Anom hvatajući je za ručicu.

Foto: Printskrin Instagram / micicmarijana

 

Voditeljka je ovaj poseban momentat zabeležila telefonom a kada je sliku objavila na Instagramu vešto je oko ruku dve sestre stavila srce.

S obzirom na to da i sama ima brata, svesna je Marijana koliko jaka bratsko-sestrinska ljubav može da bude, a ako je suditi po ovo slici čini se da će se ona lično potruditi da ćerkama usadi ljubav i sve one prave osnovne vrednosti.

Suprug Miloš za kog se još nije zvanično udala velika joj je podrška, a budući da voditeljki otkako je prvi put postala mama sve glatko teče ne bi nas čudilo da za godinu i po, dve čujemo da je i njen treći naslednik, tačnije naslednica na putu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".