Прва породична фотографија Маријане Мићић са млађом ћерком је нешто најслађе што сте данас видели.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/МаријАна Мићић

 

Нема ни месец дана, али то поносну маму није спречило да је фотографише и  њену слику подели са пратиоцима на Инстаграму.

Наиме, водитељка је фановима на дар дала слику направљену у топлини свог дома а садржај фотографије свакога би разнеженио па и оне са најледенијим срцима.

На њој млађа ћерка Маријане Мићић, Сена по први пут остварује контакт са старијом сестрицом Аном хватајући је за ручицу.

Фото: Принтскрин Инстаграм / мицицмаријана

 

Водитељка је овај посебан моментат забележила телефоном а када је слику објавила на Инстаграму вешто је око руку две сестре ставила срце.

С обзиром на то да и сама има брата, свесна је Маријана колико јака братско-сестринска љубав може да буде, а ако је судити по ово слици чини се да ће се она лично потрудити да ћеркама усади љубав и све оне праве основне вредности.

Супруг Милош за ког се још није званично удала велика јој је подршка, а будући да водитељки откако је први пут постала мама све глатко тече не би нас чудило да за годину и по, две чујемо да је и њен трећи наследник, тачније наследница на путу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".