Miljana je u rijalitiju "Zadruga 7- Elita", postala glavna tema nakon što je u rijaliti ušao njen bivši dečko Lazar Čolić Zola. 

Ona se takođe sinoć slomila i zbog Nenada Macanovića Bebice koji je u poslednje vreme često kako je ona navela omalovažavao i izdao više puta. Najviše je boli što je omalovažavao njene roditelje. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

- Plačem jer smatram da moji roditelji nisu zaslužili da ih dotični vređa i onako omalovažava moju porodicu. Ja ne znam sa kim sam bila, posle njega ne mogu apsolutno nikome da verujem. Neshvatljivo mi je da me nije prošle sezone ostavio, da je živeo sa nama, da je 24 sata provodio sa mnom i odjednom preko noći Instagram, TikTok, ja u Hurgadi. U čudu sam i mislim da nikad neću saznati istinu - jecala je Miljana u emisiji "Pretres nedelje", a onda priznala da ne menja mišljenje da je Bebica prema njoj bio idealan dečko:

- Nikad neću reći, ostajem pri stavu da je bio idealan prema meni do poslednjeg dana. Smatram da sam kriva i da treba ovako da mi se vrati, ali isto tako ne shvatam što me tada nije ostavio i nikada mi neće biti jasno. Otkako je Nenad otišao ja sam mesec dana išla kod psihoterapeuta da mi objasni kako čovek može tako da se promeni. Što se Zole tiče to je pakao bio, toksična veza u kojoj sam 130 kilograma imala. Najslađe je zabranjeno voće, ja sebe u životu ne vidim više sebe pored njega - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO: